Sailcenter Limburg
Wanneer wilt u varen?
event_available
 

Valk

people 6 compare_arrows 0m settings wind label_outline zeilboot favorite_outline hond toegestaan

Een valkje huren aan de Maas. Sailcenter Limburg is de beste optie om heerlijk te gaan zeilen. Het vaarwater is uitgestrekt en rustig. Er zijn vele aanlegplekken om cultuur en natuur te combineren met actief beleven. Bootverhuur Sailcenter Limburg ligt te midden van een waterrijk vaargebied aan de Maas in Midden-Limburg, De Belgische Maasplassen, u kunt alle kanten op varen in de valk in dit prachtige vaargebied denk aan Maaseik, Kessenich, Thorn, Stevensweert, Maasbracht en zelfs Roermond. Op de maas varen boek dan een valk met een motor.

Een valk is een polyester open zeilboot. De grote kuip biedt plek aan 4 tot 6 personen. De diepgang van de boot is beperkt waardoor er bijna geen vaarwater onbereikbaar blijft. Door het gaffeltuig blijft de masthoogte beperkt tot 6,50 meter. Ideaal om de rustigere plekken op te zoeken. De vaareigenschappen zijn goed en zeer geschikt voor de beginnend zeiler. Varen op de maas zorg dan dat u een valk met motor boekt. 

 

Valk met motor

people 6 compare_arrows 0m settings wind + buitenboord label_outline zeilboot favorite_outline hond toegestaan

Een valkje huren aan de Maas. Sailcenter Limburg is de beste optie om heerlijk te gaan zeilen. Het vaarwater is uitgestrekt en rustig. Er zijn vele aanlegplekken om cultuur en natuur te combineren met actief beleven. Bootverhuur Sailcenter Limburg ligt te midden van een waterrijk vaargebied aan de Maas in Midden-Limburg, De Belgische Maasplassen, u kunt alle kanten op varen in de valk in dit prachtige vaargebied denk aan Maaseik, Kessenich, Thorn, Stevensweert, Maasbracht en zelfs Roermond. 

Een valk is een polyester open zeilboot. De grote kuip biedt plek aan 4 tot 6 personen. De diepgang van de boot is beperkt waardoor er bijna geen vaarwater onbereikbaar blijft. Door het gaffeltuig blijft de masthoogte beperkt tot 6,50 meter. Ideaal om de rustigere plekken op te zoen. De vaareigenschappen zijn goed en zeer geschikt voor de beginnend zeiler.

 

Stokpaard

people 4 compare_arrows 0m settings wind label_outline zeilboot

Een Stokpaard huren aan de Maas. Sailcenter Limburg is de beste optie om heerlijk te gaan zeilen. Het vaarwater is uitgestrekt en rustig. Er zijn vele aanlegplekken om cultuur en natuur te combineren met actief beleven. Bootverhuur Sailcenter Limburg ligt te midden van een waterrijk vaargebied aan de Maas in Midden-Limburg, De Belgische Maasplassen, u kunt alle kanten op varen. De waterplas heeft een reikwijdte van 5 kilometer. Let op met een stokpaard kunt u niet de maas bevaren.Wilt u toch op de maas varen boek dan een valk of BM.

Een stokpaard is een polyester open zeilboot. De hoge kuip biedt plek aan 4 personen en is uitermate geschikt voor gezinnen met kinderen. De diepgang van de boot is beperkt waardoor er bijna geen vaarwater onbereikbaar blijft. De masthoogte is 8,5 meter en het torenzeil maakt het zeilen eenvoudig en voor iedere beginnend zeiler een uitkomst.

 

J22

people 5 compare_arrows 670m settings wind + buitenboord label_outline kajuitboot

Een J-22 zeilboot huren kan bij bootverhuur Sailcenter Limburg in Ophoven. Indien u over een goed zeilniveau beschikt, dan is het mogelijk om een J 22 kajuitzeilboot te huren. De J22 is een sportief schip waarop een beetje kampeerder ook goed kan overnachten. Dit schip is geschikt voor 4 personen. Deze zeilboot is ideaal voor een meerdaagse tocht. met overnachting. De J-22 biedt u de zeileigenschappen van een open zeilboot; direct, helmstok, schoot in de hand en geeft u toch de mogelijkheid om comfortabel en droog te overnachten. Jachtzeilen voor de echte zeiler. Vergeet uw slaapzak niet!

 

Benetau

people 6 compare_arrows 762m settings wind + buitenboord label_outline kajuitboot

Een Beneteau 25 kajuit zeilboot huren kan bij bootverhuur Sailcenter Limburg in Ophoven. Indien u over een goed zeilniveau beschikt, dan is het mogelijk om een Beneteau 25 kajuit zeilboot te huren. De Beneteau 25 is een mooi jacht geschikt voor 6 personen.

Helaas is er voor deze datum geen beschikbaarheid.
 

Secu

people 3 compare_arrows 0m settings buitenboord label_outline motorboot favorite_outline hond toegestaan

Een klein motorbootje huren kan bij Sailcenter Limburg in Ophoven.

De Secu 5pk is een polyethyleen motorbootje.

 

Combi Jol

people 4 compare_arrows 0m settings buitenboord label_outline motorboot favorite_outline hond toegestaan

Een Combi Jol sloep huren op de Maas kan bij Sailcenter Limburg in Ophoven. De sloep heeft een 5pk motor. Sloep is te huur in de jachthaven aan de Maas. Vanuit de bootverhuur in Ophoven vaart u met de huursloep zo de Oolderplas op of een van de ander plassen, die in het waterrijke gebied bij Roermond door de Maas aan elkaar zijn verbonden. De Maas is erg populair voor sloep verhuur en andere boten verhuur.

 

Yak

people 4 compare_arrows 0m settings buitenboord label_outline motorboot favorite_outline hond toegestaan

Een robuuste Rode motorboot, geschikt voor maximaal 4 personen. Door haar stuurconsole zeer geschikt voor de onervaren schipper. Deze motorboot is ideaal om ontspannen het water op te gaan. Mocht er veel zon zijn of een drupje regen dan heeft deze boot een kleine zonnehemel oftewel bimini genoemd.

Aangenaam huren aan Maasplassen kan bij Sailcenter Limburg in Ophoven. Bootverhuur Sailcenter Limburg verhuurt zijn motorbootjes direct aan de Maas. Het is erg leuk om in een moterboot de plassen te verkennen. 

 

Nicky Sloep 5.50

people 4 compare_arrows 550m settings binnenboord label_outline sloep

Een sloep huren op de Maasplassen? Een luxe Nickisloep 550 huren kan bij bootverhuur Sailcenter Limburg in Ophoven. De bootverhuur ligt aan de Maas in waardoor u met de huursloep op de Maasplassen kan varen. Een luxe sloep huren is een heerlijk dagje uit.De Nickisloep 550 is een zeer ruime en stabiele overnaadse spiegelsloep met een ruime rondzit voorin en hoge rugleuningen voor veel zitgemak tijdens Uw tocht. De sloep laat zicht eenvoudig bedienen middels de stuurconsole, en mannouvreert zeer goed.Standaard is de sloep voorzien van een buiskap en een comfortabele kussenset.

 

Nicky Sloep 6.25

people 6 compare_arrows 625m settings binnenboord label_outline sloep favorite_outline hond toegestaan

De Nicki sloep 6.25 is geschikt voor 6 personen en ligt aan de verhuur steiger van Sailcenter Limburg in Ophoven aan de Maasdijk 1. De stabiele overnaadse spiegelsloep is uitgerust met een volledige rondzit aan sky kussens. Een huisdier mag mee aan boord. De boot is verder voorzien een dieselmotor, welke rustig varen mogelijk maakt. Een overzichtskaart, pikhaak, landvasten, anker, stootwillen en een vlaggenstok maken de boot compleet. Geheel in stijl en comfortabel het water op. Deze boot is ruim en stabiel en leent zich goed om de grens over te steken en de Nederlandse water mee op te varen. De sloep laat zich eenvoudig en comfortabel bedienen middels de stuurconsole, en mannoevreert zeer goed. Deze sloep is voor wat meer personen geschikt en is iets ruimer dan de Nickisloep 550.

 

Aquaticosloep

people 8 compare_arrows 650m settings binnenboord label_outline sloep

De Aquatico Retro sloep is geschikt voor 8 personen en ligt aan de verhuur steiger van Sailcenter Limburg in Ophoven aan de Maasdijk 1. De huursloep is uitgerust met een volledige rondzit aan kussens (eventueel uit te breiden als zonnedek; zitten is dan niet meer mogelijk voor 8 personen) en een zwemtrap aan de volledige spiegel (achterkant) van de boot. De boot is verder voorzien een dieselmotor, welke rustig varen mogelijk maakt. Tevens is de boot voorzien van een overzichtskaart, pikhaak, landvasten, anker, stootwillen en een vlaggenstok. Deze boot is geschikt voor de langere tochten en leent zich goed om de grens over te steken en de Nederlandse water mee op te varen. Geheel in stijl en comfortabel het water op? Huur deze Aquatico Retro. Huisdieren zijn in deze boot niet toegestaan. Wilt u wel een huisdier meenemen en sloep varen huur dan de Nicky Sloep 6.25 .


 

Treibgut vlot type A

people 4 compare_arrows 0m settings buitenboord label_outline kamperen favorite_outline hond toegestaan

Met het kampeervlot het water op!

Heerlijk terug naar de natuur, genieten van de schoonheid om je heen. Bootverhuur Sailcenter Limburg ligt te midden van een waterrijk vaargebied aan de Maas in Midden-Limburg, De Belgische Maasplassen, u kunt alle kanten op varen. De waterplas heeft een reikwijdte van 5 kilometer. 

Het Treibgut vlot is een vakantiehuisje op het water, zwemeiland, zonnedek, vis-locatie of vergaderplekje.

Het Treibgut vlot heeft plek voor 4 personen (gebaseerd op volwassenen van +/- 80 kg per persoon), dit geld voor zowel een dagtocht als overnachting.

 

Laser 1p

people 1 compare_arrows 0m settings wind label_outline zwaardboot

Een van de snellere zwaardboten. Dankzij de mogelijkheid om met verschillende zeiloppervlaktes op deze boot te varen is zij geschikt voor kinderen en volwassenen in de leeftijd van 10-80 jaar. Planeren is met deze laser geen probleem. Uitermate geschikt voor de sportieve zeiler die niet bang is om nat te worden. Door middel van de hangbanden kunt u de boot recht houden om geen snelheid te verliezen. De laser is voor 1 persoon. Wilt u een soortgelijke ervaring met 2 personen? Kijk ook eens naar de Laser Pico of de Laser Vago, deze zijn geschikt voor 2 personen.

 

Laser Pico

people 2 compare_arrows 0m settings spier label_outline zwaardboot

Een 1- en 2-mansboot die afhankelijk van de hoeveelheid zeil, geschikt is voor alle leeftijdsklassen. In de Pico kan je gezellig samen met een vriend of vriendin leren zeilen.

 

Laser Vago

people 2 compare_arrows 0m settings wind label_outline zwaardboot

Voor de gevorderde 2-manszeiler is er de Vago. Scheer met de geringste wind hard over het water, de Vago helpt je mee. Maar je moet wel goed kunnen zeilen, anders wordt je meteen afgestraft. Als je in de Vago zeilt, begrijp je waarom je zo veel hebt moeten oefenen. Het trimmen van de zeilen en het zwaard luistert bij de Vago nauw, zo is er ook een gennaker aan boord. Als je de Vago bestiert en je krijgt 'm onder controle beleef je een ultiem zeilgenot.

 

Zoom

people 1 compare_arrows 0m settings wind label_outline zwaardboot

Open zeilboot – 1 persoon.

Afmetingen 2.65 x 1.45 x 0.00 m. 

De perfecte jeugdboot voor wanneer je de optimist ontgroeid bent. 

Sportief en snel.

 

Laerling

people 2 compare_arrows 0m settings wind label_outline zeilboot

De Laerling is een kleine twee persoons  kielboot die buitengewoon geschikt is voor kinderen van elk niveau om in te leren zeilen. 

Kinderen kunnen met elkaar zeilen, maar ook biedt de Laerling voldoende ruimte om met een volwassene te zeilen.

 

Optimist

people 1 compare_arrows 234m settings wind label_outline zwaardboot

Dit is een zwaardboot voor de beginnende zeiler vanaf 8 jaar. In deze boot mag je alles zelf doen. Hierdoor leer je heel snel de basis van het zeilen. Let op: bij de huur blijven de ouders verantwoordelijk voor de veiligheid van hun kroost.

 

Kano 1p

people 1 compare_arrows 0m settings spier label_outline peddelen

Kleine kreken ontdekken.

Heel dicht bij de natuur zijn? Dat kan! Kom dan genieten van de rust op het water. 


 

Kano 3p

people 3 compare_arrows 0m settings spier label_outline peddelen

Niet altijd zelf willen werken?

Laat je buurman of -vrouw het doen, met 3 personen in een kano kan er altijd 1 iemand uitrusten!

 

SUP

people 1 compare_arrows 0m settings spier label_outline peddelen

Kom heerlijk genieten op het water met een Sup Board. Er zijn ook lessen Stand up Paddling en Sub Yoga te volgen op de vrijdagochtend.

Sterk en duurzaam SUP board, gemaakt van Polyethyleen.

Lengte: 315 cm. 

Breedte: 79 cm.

Gewicht: 16 kg.

Volume: 175 ltr.


 

Valk Start to Sail

people 6 compare_arrows 0m settings wind label_outline zeilboot favorite_outline hond toegestaan

Een valkje huren aan de Maas. Sailcenter Limburg is de beste optie om heerlijk te gaan zeilen. Het vaarwater is uitgestrekt en rustig. Er zijn vele aanlegplekken om cultuur en natuur te combineren met actief beleven. Bootverhuur Sailcenter Limburg ligt te midden van een waterrijk vaargebied aan de Maas in Midden-Limburg, De Belgische Maasplassen, u kunt alle kanten op varen in de valk in dit prachtige vaargebied denk aan Maaseik, Kessenich, Thorn, Stevensweert, Maasbracht en zelfs Roermond. Op de maas varen boek dan een valk met een motor.

Een valk is een polyester open zeilboot. De grote kuip biedt plek aan 4 tot 6 personen. De diepgang van de boot is beperkt waardoor er bijna geen vaarwater onbereikbaar blijft. Door het gaffeltuig blijft de masthoogte beperkt tot 6,50 meter. Ideaal om de rustigere plekken op te zoeken. De vaareigenschappen zijn goed en zeer geschikt voor de beginnend zeiler. Varen op de maas zorg dan dat u een valk met motor boekt. 

 

Treibgut vlot type B

people 5 compare_arrows 0m settings buitenboord label_outline kamperen

Met het kampeervlot het water op!

Heerlijk terug naar de natuur, genieten van de schoonheid om je heen. Bootverhuur Sailcenter Limburg ligt te midden van een waterrijk vaargebied aan de Maas in Midden-Limburg, De Belgische Maasplassen, u kunt alle kanten op varen. De waterplas heeft een reikwijdte van 5 kilometer.

Het vlot is een vakantiehuisje op het water, zwemeiland, zonnedek, vis-locatie of vergaderplekje.

Het Treibgut vlot heeft plek voor 5 personen (gebaseerd op volwassenen van +/- 80 kg per persoon), dit geld voor zowel een dagtocht als overnachting.

arrow_upward
Vloot
0