't Veerhuis
event
 

Stout 650

people 8 compare_arrows 650m settings binnenboord label_outline sloep

Een robuuste en stoere sloep van 6,50 meter. Geschikt voor max 8 personen. Een echte aanrader voor een gezellige familie dag of een romantisch tochtje. Deze sloep is erg comfortabel en uitgerust met een zonnedek, een cabriokap tegen de zon, een zwemtrap, een teakvloer en veel kussens om lekker te genieten. Brandstof is incl. en er is geen vaarbewijs nodig.

Helaas is er voor deze datum geen beschikbaarheid.
 

Corsiva 570

people 6 compare_arrows 570m settings binnenboord label_outline sloep

Een gezellig knus sloepje van 5,70 meter. Ideaal voor gezinnen met kinderen. Lekker een dagje er tussenuit met de kids en opa en oma. En deze sloep is geschikt voor max 6 personen. Deze sloep is erg wendbaar en uiterst geschikt voor gasten die weinig tot geen ervaring hebben. Verder is deze sloep uitgerust met een zwemtrap, teakvloer, een cabriokap tegen de zon, een zonnedek en heel veel kussens om lekker onderuit te zakken. Brandstof is incl. en er is geen vaarbewijs nodig.

Helaas is er voor deze datum geen beschikbaarheid.
 

Maxima 485

people 6 compare_arrows 485m settings buitenboord label_outline sloep

De Maxima 485 kenmerkt zich door haar, stabiele en ruime karakter. Genoeg ruimte in het interieur voor 5 tot 6 volwassenen om comfortabel een ontspannen vaartocht te maken. Deze sloep is uiterst geschikt voor onervaren watersporters of gezinnen met kinderen, ze heeft een stoere look maar is toch erg gebruiksvriendelijk. Ze is compleet uitgerust met een zwemtrap, een cabriokap tegen de zon/regen en heeft zachte kussens om een gehele dag lekker op de Limburgse Maasplassen te vertoeven. Brandstof is incl. en er is geen vaarbewijs nodig. Van alle sloepen uit onze vloot is deze het makkelijkst te besturen. 


Helaas is er voor deze datum geen beschikbaarheid.
arrow_upward
Vloot
0