Zwemer Watersport
Wanneer wilt u varen?
event_available
 

Geuzenvalk

people 4 compare_arrows 665m settings buitenboord label_outline zeilboot

De Valk is een makkelijk te varen snelle open zeilboot, wie kent hem niet? Onze geuzenvalken zijn uitgerust met een handige rolfok en 4pk Yamaha buitenboordmotor. Bovendien zijn de boten zeer stabiel en veilig dankzij de vaste kiel. Dit maakt dat vrijwel iedereen met een beetje zeilervaring er goed mee uit de voeten kan en de zeilboot zeer geschikt is voor gezinnen met kinderen. Het Veerse Meer is ideaal vaarwater voor de valk met z’n vele eilandjes en plaatsen om aan te leggen. Leg bijvoorbeeld aan op de Haringvreter en spot herten of ga voor een ijsje naar het pittoreske Veere. Is het een tijdje geleden dat u gezeild hebt of bent u nieuw met de Valk? Wij geven vooraf graag nog wat uitleg en tips.

 

Tirion 21

people 6 compare_arrows 635m settings buitenboord label_outline kajuitboot

De Tirion 21 is een sportieve zeilboot met een kleine kajuit. Ideaal voor een sportieve dag zeilen of voor avontuurlijke meerdaagse tochten. Het one-design jacht heeft goede trim eigenschappen en is snel, maar vaart mede door de vaste kiel, rolfok en buitenboordmotor ook makkelijk en comfortabel. Dit maakt de boot geschikt en uitdagend voor beginnende- tot wedstrijdzeilers. De ruime kuip biedt plaats tot 6 volwassenen en de kajuit heeft twee vaste slaapplekken. Kinderen mee aan boord? Geen probleem! De hoge kuiprand en de kajuit maken de Tirion zeer veilig. Is het een tijdje geleden dat u gezeild hebt of bent u nieuw met de Tirion? Wij geven vooraf graag nog wat uitleg en tips.

 

Escape 600

people 6 compare_arrows 600m settings binnenboord label_outline sloep

Heerlijk ontspannen sloep varen op het Veerse Meer. De Escape Lounge sloepen zijn uiterst comfortabel en makkelijk te varen. Ideaal voor een mooie ronde op het meer, langs Veere of Middelburg of juist een picknick op een van de eilandjes. De sloepen zijn compleet uitgerust met comfortabele lounge kussens, bluetooth radio en een betrouwbare motor waar geen vaarbewijs voor nodig is. 

De sloepen hebben een hoge kuiprand en zijn daarmee veilig en uitermate geschikt voor gezinnen met kinderen. We hebben twee verschillende sloepen in ons programma; de Escape 600 is geschikt voor maximaal 6 volwassenen en de Escape 750 voor groepen tot 12 volwassenen. Heeft u nog weinig ervaring met het varen van een sloep, we geven u vooraf graag een kleine instructie en tips. Goede vaart!

 

Rubberboot

people 6 compare_arrows 420m settings buitenboord label_outline motorboot

De Bombard 420 is een ruime en stabiele rubberboot, makkelijk te varen voor jong en oud. De boot is uitgerust met een betrouwbare 6pk Yamaha buitenboordmotor waar u zonder vaarbewijs mee mag varen. Leg aan bij een van de eilandjes voor een duik in het water of vaar naar Veere voor een ijsje. De rubberboot is geschikt voor maximaal 6 personen.

 

Beneteau Antares 680

people 4 compare_arrows 680m settings buitenboord label_outline motorboot
 

O'pen BIC

people 0 compare_arrows 0m settings binnenboord label_outline zwaardboot

De O’pen BIC is een jeugdboot voor jongens en meiden die net uit de optimist gegroeid zijn. 12 t/m 16 jarigen kunnen heerlijk met dit bootje varen. De O’pen BIC verhuren we per week en wordt in overleg gratis bij uw vakantie-adres(binnen een straal van 20 km rond Kamperland) afgeleverd. Inclusief strandtrailer.

 

Escape 750

people 0 compare_arrows 0m settings binnenboord label_outline sloep

Heerlijk ontspannen sloep varen op het Veerse Meer. De Escape Lounge sloepen zijn uiterst comfortabel en makkelijk te varen. Ideaal voor een mooie ronde op het meer, langs Veere of Middelburg of juist een picknick op een van de eilandjes. De sloepen zijn compleet uitgerust met comfortabele lounge kussens, bluetooth radio en een betrouwbare motor waar geen vaarbewijs voor nodig is. De sloepen hebben een hoge kuiprand en zijn daarmee veilig en uitermate geschikt voor gezinnen met kinderen. We hebben twee verschillende sloepen in ons programma; de Escape 600 is geschikt voor maximaal 6 volwassenen en de Escape 750 voor groepen tot 12 volwassenen. Heeft u nog weinig ervaring met het varen van een sloep, we geven u vooraf graag een kleine instructie en tips. Goede vaart!

 

Allround Evolution iWindsup 11.7

people 1 compare_arrows 0m settings spier label_outline peddelen
arrow_upward
Vloot
0